TL;DR: Подобрете времето за игра на котката си с тази интерактивна играчка,

...
TL;DR: Подобрете времето за игра на котката си с тази интерактивна играчка,
Коментари Харесай

Поглезете котката си този празник с тази интерактивна играчка, сега под $22!

TL;DR:  Подобрете времето за игра на котката си с тази интерактивна играчка, която се търкаля сама при допиране, в този момент единствено $21,97 ( рег. $26) до 17 декември!

В този миг евентуално сте постигнали забележителен прогрес с изчистването на листата си с празнични дарове и заслуженото потупване по рамото е наред. Но до момента в който избирате ароматна свещ за обичания си братовчед и кола с дистанционно управление за племенника си, не подценявайте специфичен адресат, който може да сте пропуснали мозъка си: вашата скъпа котка!

И въпреки че евентуално ще оценят още една скреч обява, помислете дали да не увеличите времето им за игра с нещо по-уникално: Cheerble Ball, мощно интерактивна играчка, предопределена за вашия котешки другар. До 17 декември се продава единствено за $21,97 (общ. $26), само че ще би трябвало да поръчате до 7 декември за доставка до Коледа!

Cheerble Ball е самотъркалящо се устройство, което се задейства при допиране, без значение дали е с носа или лапата на ваше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР